Robert Brouwer

Industrial Pump Group door Robert Brouwer — General Manager

Zo’n ERP-systeem hebben we toch niet nodig? Het kostte wat overtuigingskracht, maar Robert de Brouwer is 180 graden van mening veranderd. ‘Ik ben om! Hoe hebben we het ooit zonder gedaan?’

Lees verder
Marco Fasel

Labelcare door Marco Fasel — Directeur

Labelcare houdt zich graag bezig met waar ze goed in zijn: het verkopen en onderhouden van producten waarmee je labels en etiketten maakt. Alle andere zaken die nodig zijn om een bedrijf goed te runnen, maken ze graag zo eenvoudig mogelijk. Newbase biedt hen daarvoor alle gelegenheid.

Lees verder
Remi Groothuis

De Delmar door Remi Groothuis — Eigenaar

Klanten verrassen met een inspirerende inrichting, zo doet De Delmar dat. Daar hoort een strakke, duidelijke offerte bij. Newbase maakte het mogelijk.

Lees verder
Mark Holterman

Nexus Infra door Mark Holterman — Hoofd bedrijfsbureau

Meer grip op de bedrijfsvoering en onderhanden werk. Daar zocht Nexus Infra naar. De integratie met Twinfield en Basecone geeft het bedrijf veel rust.

Lees verder
Tonny Weijmer

Rovitech Projects door Tonny Weijmer — Directeur/eigenaar

Het ERP-pakket van Newbase laat precies zien welke projecten winstgevend zijn. En ook: waar eventuele lekken zich schuilhouden in de bedrijfsvoering. Dat inzicht geeft Rovitech de nodige controle op projecten.

Lees verder
Jaimy van Houten

Superstore for Hair door Jaimy van Houten — ICT-coördinator

Al meer dan 30 jaar handelt Superstore for Hair in professionele kappersproducten. Met een assortiment van ruim 35 duizend verschillende producten, werd de behoefte aan een ERP-systeem groot. Superstore for Hair maakte een flinke professionaliseringsslag met meer inzicht in de voorraden.

Lees verder
Frédéric Meershoek

Nelec BV door Frédéric Meershoek — directeur

Het ERP-systeem van Newbase stelt Meershoek in staat zijn klanten te helpen zoals hij dat wil. In een handomdraai staan alle gegevens van een project bij elkaar. ‘Zo kunnen wij de juiste service bieden.’

Lees verder
Daniël Kuijf

Caffè Zarazzo door Daniël Kuijf — Algemeen directeur

De klant centraal zetten. Dat is voor Caffè Zarazzo heel belangrijk. ERP-software die deze attitude ondersteunt, is daarom onontbeerlijk. Bij Newbase vonden ze precies wat ze zochten.

Lees verder
Nard Elsman jr.

Elsman Group door Nard Elsman jr. — IT-consultant

Een nieuw crm-pakket met mogelijkheden voor urenschrijven, het complete klantenbestand, de projectadministratie, gekoppeld aan de boekhouding en bovenal: een goed overzicht over alle projecten. Dat was – in grote lijnen – het pakket aan vereisten dat Elsman Group op tafel legde. Newbase beantwoordde er glansrijk aan.

Lees verder
Mark Kruithof

MKB Loods door Mark Kruithof — Accountant

Accountant Mark Kruithof staat als MKB Loods samen met ondernemers in de stuurhut van hun bedrijf om ze - ook door zwaar weer - naar een veilige haven te loodsen. Zijn klanten adviseert hij daarom graag om met Newbase in zee te gaan.

Lees verder