Newbase kent ons bedrijf door en door

‘We zijn een heel ander soort bedrijf dan Newbase doorgaans bedient en we werken al zo’n 15 jaar samen’, zegt Arie Visscher, directeur van Novanet. Het bedrijf is marktleider in het repareren van beschadigingen aan interieurs, gebouwen en luxe jachten. Ze doen dat in opdracht van verzekeraars, aannemers, bedrijven en particulieren.

Newbase kent de bedrijfsvoering van Novanet door en door. Toen Newbase in 2012 een overstap aankondigde op het aanbieden van een standaard ERP-pakket via de cloud, leidde dat tot een nieuwe dimensie tussen beide bedrijven. Novanet had wensen waaraan het oorspronkelijke pakket niet beantwoordde. ‘Onze opdrachtgevers, debiteuren en de werkadressen vallen vaak niet samen. En zo voldoen wij op meer vlakken niet aan de vereisten voor een standaard oplossing’, zegt Visscher.

‘Wij hadden PCA Mobile nodig. Newbase maakte een koppeling met hun pakket.’

Arie Visscher – Directeur

Directeur van Newbase Harold Timmer wilde Novanet – een van de oudste klanten van Newbase – graag aan boord houden. En zo gebeurde het dat Newbase het ERP-systeem (in samenspraak met Novanet) uitbreidde tot het veelomvattende standaardpakket dat het nu is.

Op locatie
Het grootste deel van de medewerkers van Novanet werkt op locatie aan reparaties. Om hen te kunnen aansluiten op het systeem van Newbase, kwam PCA Mobile in beeld. ‘Newbase bouwde de koppeling met hun systeem. Hierdoor is het mogelijk dat medewerkers op locatie via een tablet beschikken over alle benodigde documenten. Dat werkt heel goed! Zo worden de opdrachten digitaal verstrekt aan onze medewerkers en krijgen alle betrokken partijen direct de juiste informatie. Zo weet iedereen wie waar mee bezig is en wat de voortgang is van een project.’

Vertrouwen
‘Voor ons is Newbase het kloppende hart in ons bedrijf. Alle ins en outs lopen via dit systeem. We zijn blij dat we in 2012 verder konden gaan met dit bedrijf, dat al zo goed bekend was met onze bedrijfsprocessen. We hebben vertrouwen in elkaar, over en weer, en dat is een solide bodem voor een uitstekende samenwerking.’

Andere succesverhalen!

Daniël Kuijf

Caffè Zarazzo door Daniël Kuijf — Algemeen directeur

De klant centraal zetten. Dat is voor Caffè Zarazzo heel belangrijk. ERP-software die deze attitude ondersteunt, is daarom onontbeerlijk. Bij Newbase vonden ze precies wat ze zochten.

Lees verder
Nard Elsman jr.

Elsman Group door Nard Elsman jr. — IT-consultant

Een nieuw crm-pakket met mogelijkheden voor urenschrijven, het complete klantenbestand, de projectadministratie, gekoppeld aan de boekhouding en bovenal: een goed overzicht over alle projecten. Dat was – in grote lijnen – het pakket aan vereisten dat Elsman Group op tafel legde. Newbase beantwoordde er glansrijk aan.

Lees verder