Newbase: Aanbevolen door accountants

Wij maken niet alleen klanten gelukkiger, maar ook uw accountant. Door de volledig geïntegreerde ERP-oplossing van Newbase weet uw accountant zeker dat er een duidelijke en overzichtelijke administratie is.

Of het nu gaat om de controle van de boeken, de balans van activa en passiva, urenregistratie, contractadministratie of andere verantwoordingen: alles is in één oogopslag te vinden en helder.

Meer weten over waarom accountants ons aanbevelen? Of hoe wij uw klanten gelukkig maken? Lees dan onze klantervaringen. Of bel ons en plan een gratis webinar.

Zekerheid van informatie

Altijd de juiste cijfers.

Betere controles

Wat in Newbase staat staat ook in Twinfield. Niets dubbel doen.

Blije klanten

De beste klanten zijn tevreden klanten.

Klanten over Newbase

Robert Brouwer

Industrial Pump Group door Robert Brouwer — General Manager

Zo’n ERP-systeem hebben we toch niet nodig? Het kostte wat overtuigingskracht, maar Robert de Brouwer is 180 graden van mening veranderd. ‘Ik ben om! Hoe hebben we het ooit zonder gedaan?’

Lees verder
Marco Fasel

Labelcare door Marco Fasel — Directeur

Labelcare houdt zich graag bezig met waar ze goed in zijn: het verkopen en onderhouden van producten waarmee je labels en etiketten maakt. Alle andere zaken die nodig zijn om een bedrijf goed te runnen, maken ze graag zo eenvoudig mogelijk. Newbase biedt hen daarvoor alle gelegenheid.

Lees verder
Remi Groothuis

De Delmar door Remi Groothuis — Eigenaar

Klanten verrassen met een inspirerende inrichting, zo doet De Delmar dat. Daar hoort een strakke, duidelijke offerte bij. Newbase maakte het mogelijk.

Lees verder
Mark Holterman

Nexus Infra door Mark Holterman — Hoofd bedrijfsbureau

Meer grip op de bedrijfsvoering en onderhanden werk. Daar zocht Nexus Infra naar. De integratie met Twinfield en Basecone geeft het bedrijf veel rust.

Lees verder