Alle disciplines in Amsterdam

Newbase levert sinds 1999 business software voor het MKB. Altijd vanuit de klant gedreven met als doel bedrijfsprocessen administratief slimmer, sneller en efficiënter beschikbaar te maken. Binnen ons kantoor in Amsterdam heeft Newbase haar support, development en sales afdeling. In combinatie met eigen implementatie medewerkers, en haar implementatie partners, zorgt Newbase dat klanten efficiënt en probleemloos kunnen blijven werken.

Raad van Advies

Casper Haspels
Fred Hermans

Newbase wordt geadviseerd door haar Raad van Advies: ondernemers die hun sporen in de zakelijke wereld hebben verdient en met hun kennis een meerwaarde leveren voor de klanten van Newbase.

Casper Haspels:

Commercieel coach en investeerder. Voormalig commercieel directeur van o.a. Accountview en Visma.

Fred Hermans:

Management consultant, ondernemer, investeerder. Oprichter en CEO van Every Angle en gespecialiseerd in technologie en IT intensieve bedrijven.


Het Newbase DNA

Bij Newbase staat klantgeluk op nummer één.
Wij snappen dat ERP niet makkelijk is maar het is ons doel om het zo eenvoudig mogelijk te maken zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Dit merk je aan ons programma en de manier waarop je geholpen wordt.
Onze applicatie is standaard maar wij zijn dat niet.


Contact met Newbase

Newbase BV is gevestigd aan de Zekeringstraat 32 C, 1014 BS Amsterdam. Wij zijn eenvoudig bereikbaar met het OV (metrohalte Isolatorweg) of de auto. Gratis parkeren op onze parkeerplaatsen.

Telefoon: +31 20 6 111 444
Algemene info: info@newbase.nl
Support: support@newbase.nl

BTW-nummer: NL808403163B01
KvK-nummer: 30160233