Voordelen voor de Twinfield accountant

Newbase werkt al sinds 2010 samen met accountants- en administratiekantoren. We voorzien cliënten van een goed ingericht bedrijfsproces, wanneer zij een uitbreiding wensen op de boekhouding. Wij begrijpen dat die samenwerking valt of staat met tevreden klanten. We spelen daarom helemaal op safe. Na een inventarisatie bij de cliënt vertellen wij wat de mogelijkheden zijn. En we laten óók weten wat de onmogelijkheden zijn. Bij de inrichting van Newbase houden wij rekening met het geadviseerde rekeningschema en werkwijze. Newbase zorgt voor een naadloze integratie met Twinfield door alle journaalposten direct door te zetten met behulp van webservices. Natuurlijk ondersteunen we de cliënten maximaal, zowel voor als na de implementatie.

 

Volledige Twinfield-integratie

Bekijk onderstaand onze volledige integratie. Met Newbase kan uw klant altijd vertrouwen op zijn resultaat. Door kostprijsboekingen in de juiste periode, %- of completion-boekingen, en nog te ontvangen facturenposities is Newbase meer dan alleen een debiteuren- en verkoopboeking. Bekijk onze volledige helpdocumentatie hier.

Debiteuren

Debiteuren stamgegevens uit Newbase. Inclusief intercompany verkoopboek bij multi-company.

Crediteuren

Crediteuren stamgegevens uit Newbase. Inclusief intercompany inkoopboek bij multi-company.

Verkoopboek

Alle (inter)nationale verkoopfacturen in elke gewenste valuta, incl. kostprijsboekingen naar Newbase.

Inkoopboek

Alle (inter)nationale inkoopfacturen in elke gewenste valuta

Voorraadmutaties

Live alle financiele voorraad mutaties bij goederenontvangsten en -uitgiftes vanuit Newbase.

Project onderhanden werk

Volledige project onderhanden werk boekingen naar de balans, incl. % of completion.

Voorraadherwaardering

Op basis van vaste verrekenprijs of gemiddelde inkoop voorraad herwaardering.

Nog te ontvangen facturen positie

Bij ontvangst van goederen en/of diensten direct je kosten met een nog te ontvangen facturenboeking.

Service contracten

Een volledige journalisering inzake service naar Newbase.

Service periodieke facturatie

Periodieke dienstverlening kunnen factureren in Newbase, inclusief verdeling.

Multi-company integratie

Volledige multi-company boekingen op basis van voorraadhoudende organisaties. Meerdere companies binnen één Twinfield administratie of één administratie per company.

Tijd boeken in Twinfield

Alle soorten tijd, direct, indirect, declarabel en facturabel kunnen boeken.

 

Volledige Basecone-integratie

Crediteuren

Newbase boekt crediteuren naar Twinfield. Basecone gebruikt deze crediteuren.

Inkoop facturen

Basecone boekt alle facturen naar Newbase, óf alleen de inkoopfacturen voor verkoopopdrachten, voorraad en/of projecten.

Nog te ontvangen facturen positie

Binnen Newbase controle op ontvangst en juiste inkoopprijs, tegenboeking nog te ontvangen facturen.

Multi-company

Volledige ondersteuning voor multi-company gebruik vanuit Basecone naar Newbase.

De cliënt maakt al gebruik van Twinfield online boekhouden.

Nu wil de cliënt ook het gemak van online projectmanagement, voorraadbeheer, service & support modules etc. Newbase levert hiervoor een compleet geïntegreerd systeem. De financiële transacties blijven plaatsvinden in Twinfield. Alle inkoop- en verkoopfacturen, samen met de debiteuren en crediteuren, worden binnen Twinfield geboekt als conceptboeking. Als accountant heeft u dus, samen met uw cliënt, altijd de volledige controle over de boekhouding. De cliënt heeft de ondersteuning voor zijn bedrijfsprocessen, de accountant het zicht op de financiële reflectie daarvan.

De cliënt gaat werken met Newbase en Twinfield.

De boekhouding is altijd voor de cliënt gedaan en er wordt besloten samen met de cliënt dat het tijd is om de complete administratie uit te breiden met de combinatie van Newbase en Twinfield. Indien er een debiteuren/crediteuren administratie wordt gebruikt, kunnen wij eenvoudig met een conversiesheet het Newbase systeem vullen met dezelfde debiteuren- en crediteurengegevens. De cliënt beschikt nu over volledige bedrijfssoftware, en genereert uit Newbase online automatisch complete financiële transacties. Al deze transacties worden automatisch geboekt in Twinfield zodat er veel minder fouten worden gemaakt.

De cliënt heeft zijn gehele proces van A tot Z op orde en de accountant houdt een compleet overzicht. Newbase vult het inkoop- en verkoopboek nu volledig automatisch, inclusief de gewenste memo-boekingen, en de facturen staan klaar als conceptboekingen.

Controle binnen Newbase

Wilt u als accountant inzage in de boekingen van uw cliënt? Dat kan heel eenvoudig online: via de accountantsportal in Newbase. Alle boekingen die worden doorgezet vanuit Newbase naar Twinfield hebben een uniek volgnummer. Zo is het document direct in Newbase te vinden.

Zijn er vragen over boekingen die gegenereerd zijn door Newbase binnen Twinfield? Als accountant kunt u altijd kosteloos overleggen met onze service & support desk over boekingen van uw cliënt.

100% garantie. 
Uniek in business software land.

Newbase levert met 100% garantie! Samen inventariseren we onze oplossing voordat we overgaan tot implementatie. Mocht er bij de oplevering geen tevredenheid zijn over de implementatie of functionaliteit van Newbase, dan zetten we niet alleen de service stop. We verlenen bovendien een credit voor de implementatiediensten!

Zonder twijfel, zonder discussie!